Kinderen/jongeren

donker-kind-spelend-op-strand

Ook kinderen en jongeren en/of hun ouders/verzorgers zijn van harte welkom voor een individueel gesprek. In een kennismakingsgesprek kunnen allerlei vragen over hoe pesten in elkaar zit en hoe ermee om te gaan besproken worden. Met name zijn wij gespecialiseerd om uw kind (en mogelijk ook u zelf) te ondersteunen bij de verwerking van pesten. We kunnen u doorverwijzen naar enkele personen in de regio Eindhoven met wie wij samenwerken.

Deze gesprekken vinden in principe plaats in de ontmoetingsruimte (aparte kamer daar) van de Kastanjehof te Geldrop. De bushalte bevindt zich meteen naast de Kastanjehof. Af en toe is ook een gesprek in Maarssen bij Utrecht mogelijk.

De oprichtster Joan Elkerbout zelf, of een medewerker met veel ervaring met kinderen en jongeren, zal uw gesprekspartner zijn.

De kosten zijn €45 voor een eerste kennismaking.

Vervolggesprekken kosten €55/€75 per gesprek (afhankelijk van inkomen). Een gesprek duurt ongeveer een uur tot 75 minuten. U kunt ook een dubbele tijdsduur afspreken (handig wanneer u van ver komt en niet de gelegenheid heeft om met regelmaat af te spreken). (bij doorverwijzing kunnen de tarieven afwijken)

Als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken, neem dan contact met ons op.

Leest u HIER de algemene voorwaarden

boy